Volvo Amazon 221 Combi, 1964

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken: 
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
Amazon 221 Combi
Op aanvraag

DR-57-18
Blauw (kleur 67)
Leer, creme
B18, 1780cc
Enkele Zenith
LPG
Handmatig, 4 versnellingen
4

28-02-1964
67.016 km
APK plicht vervallen

Vroeg model, zeer origineel, nieuw gespoten, LPG.

Introductie

Deze prachtige Volvo Amazon 221 Combi hebben wij recent binnengekregen voor de verkoop. De auto wordt momenteel technisch volledig nagelopen, voorzien van een LPK Lijst (Lotte Periodieke Keuring) en verkoopklaar gemaakt. Zodra dit proces is afgerond zal de auto met verdere details zichtbaar worden tussen de overige auto’s welke wij momenteel in ons aanbod hebben. Heeft de basisinfo in combinatie met de foto’s u reeds geïnteresseerd kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen middels de bovenstaande contactknop.

Exterieur

 

Interieur

 

Technisch

 

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo Amazon 221 Combi bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.