Volvo 1800 ES, 1973

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken: 
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
1800 ES
GERESERVEERD

65-YD-22
Wit (kleur 42)
Meer info volgt.
Meer info volgt.
Meer info volgt.
Meer info volgt.
Meer info volgt.
2

30-06-1973
000.000 km
31-10-2022

 

Introductie

Deze prachtige Volvo 1800 ES hebben wij recent binnengekregen voor de verkoop. De auto wordt momenteel technisch volledig nagelopen, voorzien van een LPK Lijst (Lotte Periodieke Keuring) en verkoopklaar gemaakt. Zodra dit proces is afgerond zal de auto met verdere details zichtbaar worden tussen de overige auto’s welke wij momenteel in ons aanbod hebben. Heeft de basisinfo in combinatie met de foto’s u reeds geïnteresseerd kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen middels de bovenstaande contactknop.

Exterieur

 

Interieur

 

Technisch

 

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 1800 ES bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.