Over ons

 

Volvo Lotte is een bedrijf dat ontstaan is uit de liefde voor klassieke Volvo’s. Ons doel is om deze prachtige wagens op de weg te houden en zoveel mogelijk mensen te laten delen in de passie “klassieke Volvo”.

Volvo Lotte: De naam van het bedrijf komt van de Volvo PV544, ook wel bekend als een “Katterug”, uit 1962: Deze Volvo hebben wij gewonnen op de Volvo Klassieker Beurs van 2014 met een lot! Zo kwamen wij op de naam Lotte. Na het winnen van deze prachtige klassieker grepen wij de kans om met deze auto meer te doen dan alleen onderdelen verkopen.

Volvo Lotte Trouwauto werd bedacht en hiermee rijdt Lotte voor bruiloften, gala’s, jubilea etc. Tevens wenst Volvo Lotte ingezet te worden voor “make-a-wish-ritten” en hiervoor werd Volvo Lotte foundation in het leven geroepen.

Hiernaast heeft Lotte een eigen werkplek om uw en onze Volvo’s nog mooier te maken. Hier beschikt Volvo Lotte over een huiskamer (showroom) van 600m2 en werkplaats met 2 bruggen. Volvo Lotte is op deze unieke locatie een plek aan het verwezenlijken waar elke Volvo rijder zich thuis voelt.

Overige actviteiten Volvo Lotte

Gelegenheidsvervoer & Advertisement:
Wij van Volvo Lotte willen uw bijzondere Gelegenheid nóg specialer maken met onze mooie Volvo klassiekers! Ons doel is het creëren van een echt Wow-effect. Service staat bij ons bovenaan en wij denken in alle opzichten met u mee om uw gelegenheid op en top te maken. U hoeft enkel nog de Volvo te kiezen. Tevens zijn reclameshoots mogelijk.  We hopen daarnaast veel “make a wish-ritten” te mogen rijden.

Onderhoud, Onderdelen & Upgrades:
Begonnen met 2e hands onderdelen, heeft Volvo Lotte in 2015 Tinustechniek en Advanced Performance Parts overgenomen, waardoor wij alle upgrades voor uw klassieker kunnen aanbieden in onze webshop. Er wordt nauw samengewerkt met de “rotten uit het vak” om u optimaal te kunnen helpen met uw onderdelen en onderhoud. In Ophemert (naast Tiel) beschikt Volvo Lotte over een ruime werkplaats waar u ook zelf aan uw Volvo kan sleutelen.

Showroom, Loungeplek & Congreslocatie:
Volvo Lotte biedt u de kans om uw klassieke Volvo te stallen of in consignatie te verkopen in een verwarmde showroom naast andere klassieke Volvo typen. Zo vormt zich hier een klein Volvo Museum. Tijdens het wachten op reparatie aan uw Volvo kunt u hier loungen, biljarten, filmpje kijken of genieten van de rust in het authentieke dorpje Ophemert (naast Tiel). Daarnaast biedt Volvo Lotte een unieke congres/ business locatie tussen de Volvo’s en schilderingen. Natuurlijk bent u ook welkom als liefhebber.

220+

Tevreden klanten

5+

Jaar ervaring

3000+

Koppen koffie