Werkwijze

 
We heten u van harte welkom om onze collectie klassieke Volvo’s te komen bekijken. Immers echt om de auto heenlopen is toch anders dan de auto op foto’s zien. We nemen de tijd om samen met u langs de diverse auto’s te lopen. Aan de hand van uw verhaal en wensen, helpen we u graag de juiste keuze maken. Daarin kan uiterlijk van de auto bepalend zijn, maar ook de technische aspecten aan de hand bijvoorbeeld het aantal kilometers dat u wenst te gaan rijden. Comfort en veiligheidsaspecten verschillen ook per auto, maar ook deze wensen verschillen per klassieker rijder. 
 
Wanneer u bij ons een klassieke Volvo koopt hanteren wij de volgende werwijze: 
 
1. De auto wordt volledig technisch nagekeken middels onze LPK (Lotte periodieke keuring) 
Dit is een lijst van 45 tal technische aspecten. Middels onze lijst tonen wij een transparant en helder beeld van de technische staat van de auto. U krijgt deze lijst ook mee. Zo weten zowel wij als u in welke staat de auto zich bevindt. Uiteraard kunnen zaken verbeterd of ge-upgrade worden.
 
2. We maken in overleg met u de afspraak dat wij de auto na verkoop nog een +-150 kilometer testen, dus niet enkel een proefrit om de kerk, zodoende halen we er nog wat kinderziektes uit na in de showroom te hebben gestaan. 

3. Wanneer de auto opgehaald wordt, krijgt de auto een nacontrole en afleverings-controle.

4. Wanneer de auto opgehaald wordt na de eindcontrole, plannen we samen een datum dat de auto na 2 maanden terugkomt, zodat we de auto nogmaals kosteloos technisch nalopen en vloeistoffen afvullen. Zo hebben we een goed beeld wat de auto in de maanden gedaan heeft. 

5. U mag altijd bellen indien er een vraag is omtrent de auto. We helpen u graag. We zien de auto graag terug voor onderhoudswerkzaamheden in de jaren waarin u met de auto rijdt. We helpen de auto graag goed houden en verbeteren of upgraden indien gewenst. 

 
Aangezien wij een eigen onderhoudsafdeling en restauratie afdeling hebben, kunnen we u ook verder helpen dan enkel verkoop van de klassieke Volvo’s.