Onze werkwijze

We heten u van harte welkom om onze collectie klassieke Volvo’s te komen bekijken. Immers echt om de auto heenlopen is toch anders dan de auto op foto’s zien. We nemen de tijd om samen met u langs de diverse auto’s te lopen. Aan de hand van uw verhaal en wensen, helpen we u graag de juiste keuze maken. Hierin kan het uiterlijk van de auto bepalend zijn, maar ook de technische aspecten op basis van bijvoorbeeld het aantal kilometers dat u wenst te gaan rijden. Comfort en veiligheidsaspecten verschillen niet alleen per auto, maar ook per klassieker rijder. 

Wanneer u bij ons een klassieke Volvo koopt hanteren wij de volgende werkwijze: 

1. De auto wordt volledig technisch nagekeken middels onze LPK (Lotte Periodieke Keuring). Dit is een lijst met een 45-tal technische aspecten. Middels onze lijst tonen wij een transparant en helder beeld van de technische staat van de auto. U krijgt deze lijst ook mee. Zo weten zowel wij als u in welke staat de auto zich bevindt. Uiteraard kunnen zaken verbeterd of ge-upgrade worden.

2. We maken in overleg met u de afspraak dat wij de auto na verkoop nog een +/-150 kilometer testen, dus niet enkel een rondje om de kerk, zodoende halen we er nog wat kinderziektes uit na in de showroom te hebben gestaan.

3. Wanneer de auto opgehaald wordt, krijgt de auto een nacontrole en afleveringscontrole.

4. Bij het ophalen van de auto plannen we samen een datum dat de auto na circa 2 maanden nogmaals terugkomt, zodat we de auto kosteloos technisch nalopen en vloeistoffen daar waar nodig afvullen. Zo hebben we een goed beeld wat de auto in de eerste maanden gedaan heeft.

U mag altijd bellen indien er een vraag is omtrent de auto. We helpen u graag. We zien de auto graag terug voor onderhoudswerkzaamheden in de jaren waarin u met de auto rijdt. We helpen u graag de auto op de weg te houden en te verbeteren of upgraden indien gewenst.

Aangezien wij een eigen onderhoudsafdeling en restauratie afdeling hebben, kunnen we u ook verder helpen dan enkel verkoop van de klassieke Volvo’s.