Werken bij Volvo Lotte

Volvo Lotte is een jong bedrijf dat momenteel snel groeit. Daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. De huidige vacatures zijn:

Voorbewerker/ plaatwerker. 
We zijn op zoek naar een plaatwerker en of voorbewerker die ons team ondersteunt bij het restaureren van de diverse klassieke Volvo’s. 

Vacature : Meewerkend chef werkplaats.
We zijn op zoek naar een meewerkend chef werkplaats. 
Taken bestaan uit het aansturen en ondersteunen van de monteurs. Overzicht en planning van de diverse klassieke volvo’s. Een teamplayer en mensenkennis is vereist. 


Vacature: Schoonmaker/schoonmaakster
Voor een uurtje of 2 per week zijn wij op zoek naar iemand die schoonmaakwerkzaamheden in kantoor toilet en kantine kan doen

Vrijdaghulp:
Voor de werkplaatsvloer zijn wij op zoek naar een jongen of meisje die het leuk vindt om het team te versterken. Je taken bestaan uit het wassen en stofzuigen van auto’s. Prullenbakken legen en andere schoonmaakwerkzaamheden. 

vacature ingevuld Monteur:
Onderhoud aan klassieke auto’s is van essentieel belang voor het behoud van de de klassieke Volvo’s. We zijn op zoek naar een monteur die ons ondersteunt hierin. Taken bestaan uit: APK werkzaamheden, bijvoorbeeld draagarm rubbers vervangen, beurten, o.a. 

Demontage en Montage monteur:
We zijn op zoek naar een monteur die ons ondersteunt in het demonteren van de klassieke volvo’s die naar de lasser of spuiterij gaan. Na het spuitwerk dienen de auto’s weer opgebouwd te worden met nieuwe onderdelen. 

Vacature: Magazijnman/ vrouw
Voor 1 dag per week zijn wij op zoek naar een magazijnman of vrouw. Taken bestaan uit het ordenen en op orde houden van het magazijn. Tevens het uitbreiden van het magazijn en het maken van foto’s van onderdelen en die ook te koop zetten op de daarvoor bestemde online plekken. 

 

 

 

Ben jij de perfecte aanvulling op ons ambitieuze team? Neem dan nu contact met ons op en e-mail ons jouw CV.