Volvo Lotte Trouwauto

Volvo Lotte is een jong bedrijf dat ontstaan is uit de liefde voor klassieke Volvo’s. Wij willen jullie bijzondere gelegenheid nóg specialer maken met onze klassiekers.

Ons doel is het creëren van een wow-effect. Service staat bij ons bovenaan en wij denken in alle opzichten met jullie mee om een grote bijdrage te leveren aan een onvergetelijke trouwdag of andere gelegenheid. Wij kunnen bijvoorbeeld naast jullie trouw auto ook voor een fotograaf zorgen, voor een bijpassend bloemstuk op de auto zorgen, de auto wegbrengen en ophalen en eventueel voorzien van een geüniformeerde chauffeur.

De auto’s rijden allemaal heerlijk en zijn eenvoudig zelf te rijden (indien gewenst) maar als we met u mee mogen denken raden wij u sterk aan een chauffeur in te zetten, dit kan ook een familielid zijn. Het moment achter in de auto is waarschijnlijk, op de dag zelf, één van de weinige momenten dat u even met zijn tweeën bent.

In overleg is niets onmogelijk. Je hoeft enkel nog de Volvo te kiezen voor een spetterende entree! Alle auto’s welke wij binnen onze collectie online hebben staan zijn beschikbaar voor de verhuur, de prijzen beginnen bij € 350,- per dag. Voor deze prijs staat de auto uiteraard volgetankt, prachtig gepoetst en in goede technische conditie voor u klaar om uw dag onvergetelijk te maken.

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie in onze showroom zodat wij u alle auto’s kunnen laten zien en de bijbehorende mogelijkheden met u kunnen doornemen.