Volvo P1800 Jensen, 1963

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken: 
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
P1800 Jensen
Op aanvraag

Amerikaans kenteken
Grijs metallic (kleur 71)
Leder, rood
B18, 1780cc
Dubbele SU
Benzine
Handmatig, 4 + overdrive
2

1963
0 km
APK plicht vervallen

Originele Jensen in kleur 71 metallic grijs, weinig gemaakt in kleur 71.

Introductie

Dit betreft een Amerikaanse Jensen uit 1963. Deze auto staat momenteel nog op haar originele Amerikaanse kenteken. Dit betreft een totaal restauratieobject. De originele kleur grijs metallic (kleur 71) in combinatie met het rode interieur vormen een prachtige klassieke combinatie. Alle werkzaamheden gedurende de restauratie kunnen door ons worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Exterieur

Alle deuren en panelen sluiten netjes. Het chroomwerk is rondom op plaatsen herbruikbaar. Er zit veel laswerk aan de carrosserie echter is de auto het waard om te restaureren gelet op het beperkte aantal geproduceerde P1800 Jensen’s in de kleur grijs metallic (kleur 71).

Interieur

Het interieur is origineel en uitgevoerd in rood leer. Het interieur van de auto is compleet en gedeeltelijke herbruikbaar/te restaureren. Het interieur is tijdens de restauratie volledig naar wens in te vullen, graag bespreken wij de mogelijkheden hiertoe met u.

Technisch

De auto is voorzien van de bekende B18 motor met dubbele SU carburateur. De auto is voorzien van een handgeschakelde 4 versnellingsbak met overdrive. Technisch dient de auto volledig aangepakt te worden. Op technisch vlak is alles mogelijk tijdens een restauratie, graag nemen wij de mogelijkheden voor technische upgrades met u door.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo P1800 Jensen bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.