Volvo PV544, 1963

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken:
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
PV544
€ 18.500

MM-33-30
Rood (kleur 46)
Half leder, rood
B18, 1780cc
Enkele Zenith
LPG
Handmatig, 4 versnellingen
2

14-06-1963
38.915 km
APK plicht vervallen

Originele Nederlandse auto, oudere restauratie

Introductie

Dit betreft een prachtige auto origineel in Nederland geleverde auto uit 1963. Deze auto is in het verleden gerestaureerd. De kleur rood waarin de auto is gespoten is geen originele Volvo kleur maar is wel heel warm om te zien. Het interieur is recentelijk vervangen en in werkelijk prachtige staat. 

Exterieur

De auto staat op standaard velgen welke in zeer goede staat verkeren. Het chroomwerk is algeheel in goede staat. Alle raamrubbers zijn in nette staat. Alle deuren sluiten zeer netjes aan.

Interieur

Het interieur is recent volledig vernieuwd en uitgevoerd in een prachtige rode kleur in combinatie met de grijze matten. De stoelen zitten heerlijk comfortabel en de afwerking van het interieur is van een hoog niveau. Het dashboard is volledig vernieuwd en vrij van scheuren. Het hemeltje is in goede staat. Met de retro radio op de achtergrond waant u zich eenvoudig tientallen jaren terug in de tijd.

Technisch

De originele B18 motor voorzien van de enkele Zenith carburateur komt in combinatie met de handgeschakelde vierbak netjes mee in het dagelijks verkeer. De motor is in technisch goede staat. Door de geplaatste gastank is ‘economisch’ rijden in deze auto zeer goed mogelijk. De auto rijdt zowel op LPG als benzine goed. De ophanging is standaard maar in goede staat en de remmen werken goed.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 

 
Kom deze prachtige Volvo PV544 bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.