Volvo 1800S, 1964

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken: 
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
1800S
VERKOCHT

Amerikaans kenteken
Rood (kleur 46)
Leder, zwart
B18, 1780cc
Dubbele SU
Benzine
Handmatig, 4 + overdrive
2

1964
0 km
APK plicht vervallen

Originele 1800S uit Amerika geïmporteerd. Perfecte basis voor restauratie.

Introductie

Dit betreft een recent uit America geimporteerde 1800S uit 1964. Deze auto staat momenteel nog op haar Amerikaanse kenteken. Dit betreft een perfecte basis voor een totaal restauratieobject. De originele kleur rood (kleur 46) in combinatie met het rode interieur vormen een prachtige klassieke combinatie. Alle werkzaamheden gedurende de restauratie kunnen door ons worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Exterieur

Alle deuren en panelen sluiten netjes. Het chroomwerk is rondom op plaatsen herbruikbaar. Er zit beperkt laswerk aan de carrosserie waardoor het een perfecte basis voor restauratie biedt. 

Interieur

Het interieur is oorspronkelijk uitgevoerd in zwart leer. Het dashboard is in zeer goede staat en volledig op te knapen/herbruiken. Het interieur is tijdens de restauratie volledig naar wens in te vullen, graag bespreken wij de mogelijkheden hiertoe met u.

Technisch

De auto is voorzien van de bekende B18 motor met dubbele SU carburateur. De auto is voorzien van een handgeschakelde 4 versnellingsbak met overdrive. Technisch dient de auto volledig aangepakt te worden. Op technisch vlak is alles mogelijk tijdens een restauratie, graag nemen wij de mogelijkheden voor technische upgrades met u door.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 1800S bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.