Volvo P210 Duett, 1965

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken:
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
P210 Duett
VERKOCHT

DL-46-10
Twotone, rood/creme
Stof, grijs
B20, 1986cc
Enkele Zenith
LPG
Handmatig, 4 versnellingen
2

01-10-1965
22.277 km
APK plicht vervallen

Overdrive, LPG, brede stalen velgen, klassieke kleurencombi.

Introductie

Dit betreft een in 1995 geïmporteerde Duett uit 1965. De auto heeft een prachtige klassieke uitstraling door de twotone kleurstelling van rood en creme in combinatie met de imperial en gangsterkappa (zonnekap). Door de brede stalen velgen en de extra verstralers op de voorbumper oogt de auto toch stoer. De auto is voorzien van een trekhaak en nieuw type radio wat deze auto in combinatie met de nieuwere voorstoelen een ideale cruiser/vakantieauto maakt.

Exterieur

Het lakwerk rondom is in nette staat maar vertoont hier en daar wat patina. Het chroomwerk van de bumpers en spiegels is in goede staat, de raamrubber zijn allemaal in nette staat. De auto staat op brede stalen velgen welke in goede staat verkeren. De auto is voorzien van een trekhaak.

Interieur

Het interieur is meer volledig niet origineel maar de houten laadvloer geeft de auto wel een klassieke uitstraling. De voorstoelen zijn vervangen voor een nieuwer type stoel met verstelbare hoofdsteunen ten behoeve van de veiligheid en het zitcomfort op langere ritten.

Technisch

De auto is voorzien van een B20 motor welke is uitgevoerd met een enkele Zenith carburateur, deze komt in combinatie met de handgeschakelde vierbak met overdrive zeer goed mee in het dagelijks verkeer. De motor is in technisch goede staat en levert voldoende compressie op alle cilinders. De ophanging is standaard maar in goede staat en de remmen werken goed.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 

 
Kom deze prachtige Volvo P210 Duett bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.