Volvo 1800S, 1966

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken: 
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
1800S
VERKOCHT

Zweeds kenteken
Lichtgroen (kleur 91)
Leder, zwart
B18, 1780cc
Dubbele SU
Benzine
Handmatig, 4 + overdrive
2

1966
0 km
APK plicht vervallen

Barnfind, technische rijdbare staat, rijdend restauratie object, staat nog op Zweeds kenteken.

Introductie

Dit betreft een Zweedse Barnfind uit 1966. Deze auto staat momenteel nog op haar originele Zweedse kenteken. De auto is momenteel technisch rijdbaar en kan afgeleverd worden met Nederlands kenteken. De carrosserie is te restaureren, technisch is de auto in prima staat. De originele kleur lichtgroen (kleur 91) in combinatie met het zwarte interieur vormen een prachtige klassieke combinatie.

Exterieur

De auto staat op een mooie set nieuwe velgen en banden. Alle deuren sluiten netjes. Het chroomwerk is rondom is op plaatsen herbruikbaar, andere chroomdelen dienen vervangen te worden. 

Interieur

Het interieur is origineel en uitgevoerd in zwart leer. Het dashboard (inclusief het dashboard dekje) zijn in nette staat. Het interieur van de auto is compleet en gedeeltelijke herbruikbaar/te restaureren.

Technisch

De auto is voorzien van de bekende B18 motor met dubbele SU carburateur. De motor is in technisch goede staat, levert voldoende compressie op alle cilinders en zal bij benadering nog altijd het oorspronkelijke vermogen leveren. Gekoppeld aan de handgeschakelde vierbak met overdrive komt de auto vlot zijn plaats en kan er veilig worden deelgenomen aan het hedendaagse verkeer, invoegen, uitvoegen en of inhalen zullen geen enkel probleem vormen. De ophanging is standaard maar in nette staat en de remmen werken goed.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 1800S bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.