Volvo 1800S, 1967

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken: 
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
1800S
Op aanvraag

Nog in te voeren
IJsblauw (kleur 95)
Nader te bepalen
B18, 1784cc
Dubbele SU
Benzine
Handmatig, 4 + overdrive
2

1967
0 km
APK plicht vervallen

Perfecte basis voor opbouw (klassieke) rallyauto of totaalrestauratie.

Introductie

Dit betreft een Amerikaanse 1800S uit 1967. Deze auto is in het verleden vanuit Amerika naar Nederland geïmporteerd. Er is reeds gestart met de restauratie van deze auto, de body is reeds volledig aangepakt en op plekken verstevigd ten behoeve van klassieke rally’s. De motor en versnellingsbak + overdrive zijn reeds aanwezig.

Exterieur

Alle deuren en panelen sluiten netjes. Het laswerk aan de body heeft reeds plaatsgevonden. De oorspronkelijke kleur van de auto is IJsblauw (kleur 95), indien gewenst kan de kleur in deze fase nog naar wens bepaald worden. Graag komen wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Interieur

Op dit moment is het interieur niet aanwezig en dient nog in zijn geheel geselecteerd te worden. Wij komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Technisch

Bij de auto is de bekende B18 motor met dubbele SU carburateur aanwezig. Tevens is er bij de auto een 4 versnellingsbak + overdrive aanwezig. De motor en versnellingsbak zijn in technisch goede staat. Indien gewenst kan deze op technisch vlak verbeterd en aangepast worden. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden hieromtrent te bespreken.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 1800S bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.