Volvo 1800S Casco, 1967

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken: 
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
1800S
Op aanvraag

AR-18-30
Experimentele kleur 53-102
Nader te bepalen
B18, 1780cc
Dubbele SU
Benzine
Handmatig, 4 + overdrive
2

1967
0 km
APK plicht vervallen

De enige 1800S geproduceerd in de experimentele kleur 53-102.

Introductie

Dit betreft een 1800S uit 1967. De auto in in het verleden reeds geïmporteerd en is voorzien van een Nederland kenteken. Dit betreft een totaal restauratieobject. De auto is al volledig kaal gemaakt. Dit is de enige 1800S ooit geproduceerd in de experimentele kleur 53-102. Alle werkzaamheden gedurende de restauratie kunnen door ons worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Exterieur

Deze auto is volledig casco en op basis hiervan is in overleg de volledige restauratie samen te stellen naar smaak en wens. Gelet op de staat van het casco in combinatie met de unieke kleur van deze auto is een totaal restauratie naar showroom wenselijk.

Interieur

Het interieur is tijdens de restauratie volledig naar wens in te vullen, graag bespreken wij de mogelijkheden hiertoe met u.

Technisch

De auto is voorzien van de bekende B18 motor met dubbele SU carburateur. De auto is oorspronkelijk geleverd met een handgeschakelde 4 versnellingsbak + overdrive. Technisch dient de auto volledig aangepakt te worden. Op technisch vlak is alles mogelijk tijdens een restauratie, graag nemen wij de mogelijkheden voor technische upgrades met u door.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 1800S bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.