Volvo Amazon 121 Combi, 1967

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken:
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
Amazon 121 Combi
€15.950,-

AL-26-49
IJsblauw (kleur 95-1)
Leder/skai, zwart
B20, 1980cc
Enkele Stromberg
LPG & Benzine
Handmatig, 4 versnellingen
4

15-11-1967
88.949 km
APK plicht vervallen

Mooie kleur, fijne rijdersauto, mooie brede stalen velgen.

Introductie

Dit betreft een Amazon 121 Combi uit 1967. De auto is in 2000 naar Nederland gehaald en heeft sindsdien slechts 1 eigenaar gehad. De auto is origineel geleverd in de prachtige kleur ijsblauw (kleur 95-1), in combinatie met het zwarte interieur is dit een prachtige auto om te zien.

Exterieur

Het koetswerk van de auto is in goede staat, evenals de set brede stalen velgen. Het chroomwerk en de rubbers zijn in nette staat. De deuren sluiten netjes en de deurrubbers zijn in nette staat. De 2-delige achterklep is in goede staat en sluit netjes.

Interieur

Het zwarte interieur is in zeer goede staat, de voorstoelen zijn voorzien van hoofdsteunen. Het hemeltje van de auto en de deurpanelen zijn in zeer nette staat. De auto is voorzien van een nieuw type radio, het dekje van het dashboard is in goede staat.

Technisch

Technisch gezien is de auto in originele maar goede staat. De auto is voorzien van de bekende B20 motor met enkele Stromberg carburateur. De motor is in prima staat, levert voldoende compressie op alle cilinders en zal bij benadering nog altijd het oorspronkelijke vermogen leveren. Gekoppeld aan de handgeschakelde vierbak kan er veilig worden deelgenomen aan het hedendaagse verkeer. De ophanging is standaard maar in prima staat en de remmen met rembekrachtiger werken goed.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo Amazon 121 Combi bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.