Volvo Amazon 121, 1968

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken:
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:

 

 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
Amazon 121
VERKOCHT

61-70-FN
Groen (kleur 94)
Leder/skai, zwart
B18, 1780cc
Enkele Stromberg
LPG
Handmatig, 4 versnellingen
2

19-04-1968
28.692 km
APK plicht vervallen

Vers gespoten, LPG, kan technisch nog naar wens worden afgebouwd.

Introductie

Dit betreft een originele Nederlandse auto uit 1968. Deze auto is vers gespoten in de originele kleur groen (kleur 94). De combinatie met het zwarte interieur geeft de auto een zeer sjieke doch klassieke uitstraling. Deze auto kan zeker op technisch vlak naar een hoger niveau worden gebracht echter dient hiervoor nog het een en ander te gebeuren. De vraagprijs is dan ook een ‘meeneemprijs’. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Exterieur

Het koetswerk van de auto is in zeer nette staat, de auto staat na de recente spuitbeurt dan ook goed in de lak. De auto is uitgevoerd in de originele kleur groen (kleur 94). Alle deuren en panelen sluiten zeer netjes aan. Het chroomwerk is in zeer nette staat. De auto staat op een set keurige velgen met goede banden.

Interieur

Het interieur is volledig zwart uitgevoerd en in nette staat. De voorstoelen hebben geen hoofdsteunen. Het dashboard is in nette staat. De dakhemel en de deurpanelen zien er netjes uit. De auto is voorzien van een recenter type vlinderstuur. De auto is voorzien van een recenter type radio.

Technisch

De bekende B18 met enkele Stromberg carburateur komt in combinatie met de handgeschakelde vierbak goed mee in het dagelijks verkeer. De motor is in nette staat en levert nog voldoende compressie op alle cilinders. Technisch gezien is de auto in originele maar nette staat. Om deze auto verder af te maken raden wij wel nog een aantal technische verbeteringen aan. Graag komen wij in gesprek met u om de mogelijkheden hieromtrent te bespreken.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo Amazon 121 bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.