Volvo 165, 1970

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken: 
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
165
VERKOCHT

KJ-87-LD
Goud (kleur 105)
Nader te bepalen
B30, 2980cc
Dubbele SU
Benzine
Handmatig, 4 + overdrive
4

1970
0 km
APK plicht vervallen

Perfecte basis voor opbouw naar wens, wielbasis van een 164 dus B30 in te bouwen.

Introductie

Dit betreft een nieuw op te bouwen Volvo 165 uit 1970. Er is reeds gestart met de restauratie van deze auto, de body is reeds volledig aangepakt. De auto is voorzien van een neus van een 164 waardoor de B30 motor bij de auto hoort (op kenteken). Eventuele andere 6 cilinder motoren (V90) zouden ook tot de mogelijkheden behoren.

Exterieur

Alle deuren en panelen sluiten netjes. Het laswerk aan de body heeft reeds plaatsgevonden. De neus van de auto betreft de neus van een oorspronkelijk gouden (kleur 105) 164. Indien gewenst kan de kleur in deze fase nog naar wens bepaald worden. De body biedt een solide basis tot afbouw van de auto. Graag komen wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Interieur

Op dit moment is het interieur niet aanwezig en dient nog in zijn geheel geselecteerd te worden. Wij komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Technisch

Bij de auto hoort de bekende (krachtige) B30 uit de Volvo 164. Indien gewenst kan deze op technisch vlak verbeterd en aangepast worden. U kunt hierbij denken aan onder andere inbouw van een airco of andere (modernere) technische oplossingen. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden hieromtrent te bespreken.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 165 bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.