Volvo 145 Express, 1972

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken:
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
145 Express
VERKOCHT

BE-75-24
Grijs
Halfleder, cognac
B20, 1.980cc
Enkele Stromberg
Benzine
Handmatig, 4 versnellingen
4

29-05-1972
164.682
APK plicht vervallen

Express uitvoering, laswerk reeds gedaan, motor loopt.

Introductie

Dit betreft een leuke functionele 145 Express uit bouwjaar 1972. Het laswerk aan deze auto heeft reeds plaatsgevonden en de motor is lopend gemaakt. De auto dient zowel cosmetisch als technisch afgerond te worden en naar een hoger niveau te worden getild. Wij kunnen in overleg alle werkzaamheden voor u uitvoeren.

Exterieur

De carrosserie van de auto is in nette staat, het laswerk heeft reeds plaatsgevonden. De auto kan tijdens de afbouw in iedere gewenste kleur gespoten worden. Alle deuren en panelen sluiten netjes aan. Het chroomwerk en alle rubbers zijn in redelijke staat. 

Interieur

Het interieur dient tijdens de afbouw nog te worden vernieuwd. Dit kan in overleg volledig naar wens worden ingevuld voor u. Het betreft een auto op grijs kenteken dus de laadruimte dient hierbij in tact te blijven zoals deze momenteel is.

Technisch

De auto is voorzien van de bekende B20 motor met enkele Stromberg carburateur. De motor is in technisch goede staat en levert goede compressie op alle cilinders. Gekoppeld aan de handgeschakelde versnellingsbak komt de auto ondanks haar leeftijd nog altijd goed mee in het hedendaagse verkeer. De combinatie van het gescheiden remsysteem met onder andere de ontwikkeling van de tweedelige stuurstang maken dit een erg veilige auto.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 145 Express bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.