Volvo 142 De Luxe, 1973

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken:
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:

 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
142 De Luxe
€ 12.500,-

KK-25-VZ
Wit (kleur 42)
Stof, blauw
B20, 1986cc
Enkele Stromberg
Benzine
Automaat, 3 versnellingen
2

08-02-1973
382.976 km
20-12-2024

Originele auto, sinds 1995 van 1 eigenaar geweest, goed onderhouden.

Introductie

Dit betreft een prachtige auto uit 1973. De auto is in uiterst originele staat met de bijbehorende onderhoudshistorie. Deze auto is in 1983 geïmporteerd en voorzien van een Nederlands kenteken. De auto is sinds 1995 van 1 eigenaar geweest, de auto is door deze eigenaar altijd keurig onderhouden en dit voel je direct als je in deze auto rijdt.

Exterieur

De prachtige originele kleur wit (kleur 42) in combinatie met het blauwe  interieur en de goede staat van het chroomwerk maken deze auto een lust voor het oog. Het chroom verkeerd in uiterst nette staat. Alle raam- en deurrubbers zijn aanwezig en in goede staat. De auto staat op standaard velgen welke in zeer goede staat verkeren en voorzien zijn van een set prachtige wieldoppen.

Interieur

Het interieur is in originele staat met de daarbij behorende gebruikerssporen op voornamelijk de bestuurdersstoel. De stoelen met verstelbare hoofdsteunen maken deze auto een heerlijke cruiser of een veilige daily driver. Met de originele radio op de achtergrond waant u zich eenvoudig tientallen jaren terug in de tijd.

Technisch

De originele B20 motor met enkele Stromberg carburateur komt in combinatie met de automatische driebak vlot mee in het dagelijks verkeer. Het is direct te voelen dat deze auto altijd goed onderhouden is, de auto rijdt en stuurt erg fijn, de motor loopt super. De ophanging is standaard maar in goede staat en de remmen werken uitstekend. 

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 142 De Luxe bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.