Volvo 144 De Luxe, 1974

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken:
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
144 De Luxe
VERKOCHT

XX-RT-82
Rood (kleur 103)
Stof, rood
B20, 1986cc
Enkele Stromberg
LPG
Automaat, 4 versnellingen
4

28-02-1974
27.243 km
APK bij aflevering

Leuke daily driver, originele stuurbekrachtiging, jonger type automaat.

Introductie 

Dit betreft een auto uit 1974 welke in 1999 is geïmporteerd en op Nederlands kenteken is gezet. Deze 144 De Luxe is uitgevoerd met een automatische versnellingsbak van een jonger type. De auto is in originele staat maar technisch op orde. De originele stuurbekrachtiging in deze auto maakt hem tot een ideale daily driver.

Exterieur

Het koetswerk van de auto is in nette staat en is uitgevoerd in de originele kleur rood (kleur 103). De auto staat op een nette set Virgo velgen met goede banden. Het chroomwerk rondom is in prima staat, alle rubbers zijn aanwezig en in goede staat.

Interieur

Het interieur is in originele staat, de stoelen zijn voorzien van hoofdsteunen. De deurpanelen zijn in aardige staat. De afdekking van het dashboard is netjes en de hemel is in goede staat. De auto is uitgevoerd met achterruitverwarming. Er is een moderner type radio aanwezig in de auto.

Technisch

De bekende B20 met enkele Stromberg carburateur komt in combinatie met de automatische versnellingsbak noch altijd zeer goed mee in het dagelijks verkeer. De motor is in prima staat, levert voldoende compressie op alle cilinders en zal bij benadering nog altijd het oorspronkelijke vermogen leveren. Technisch gezien is de auto in prima staat, het gescheiden remsysteem maakt de auto erg veilig in het hedendaagse verkeer. Door de originele stuurbekrachtiging is deze auto een perfecte daily driver.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 144 De Luxe bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.