Volvo 264 GL, 1979

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken:
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
264 GL
€ 15.950,-

92-LXS-7
Cornado Goud (kleur 135)
Leder, zwart
B27, 2700 cc
Injectie
Benzine
Handmatig, 4 + overdrive
4

15-06-1979
140.124 kilometer
APK bij aflevering

Handgeschakeld, schuifdak, airco, trekhaak, 140.000 originele kilometers.

Introductie 

Dit betreft een auto uit 1979 welke in 2010 is geïmporteerd en op Nederlands kenteken is gezet. Deze 264 GL is uitgevoerd met een overdrive gekoppeld aan de handmatige 4 versnellingsbak. De auto is voorzien van de bekende B27 6-cilinder motor. De auto is voorzien van gewilde opties zoals een schuifdak, elektrische ramen rondom, elektrisch verstelbare spiegel, airco en een trekhaak. De auto heeft momenteel origineel net iets meer dan 140.000 kilometer op de teller staan.

Exterieur

Het koetswerk van de auto is in zeer goede staat en is uitgevoerd in de originele kleur Cornado Goud (kleur 135). De auto staat op een keurige set velgen met goede banden. Het chroomwerk rondom is compleet en in zeer nette staat, alle rubbers zijn aanwezig en in bijzonder goede staat. Alle deuren sluiten zeer netjes zoals te zien is op de foto’s.

Interieur

Het interieur is in prachtige originele maar zeer nette staat. De auto is voorzien alle mogelijke opties uit dit tijdperk, denk hierbij aan elektrische ramen rondom en elektrisch verstelbare spiegels. De stoelen zijn zowel voor als achter voorzien van hoofdsteunen. De deurpanelen zijn in zeer nette staat. De afdekking van het dashboard is zeer goed en de hemel is in nette staat. De auto is uitgevoerd met achterruitverwarming. Er is een origineel in-period type radio aanwezig in de auto.

Technisch

De bekende B27 met injectie komt in combinatie met de handgeschakelde versnellingsbak met overdrive nog altijd zeer goed mee in het dagelijks verkeer. De motor is in prima staat, levert voldoende compressie op alle cilinders en zal bij benadering nog altijd het oorspronkelijke vermogen leveren. Technisch gezien is de auto in zeer goede staat, het gescheiden remsysteem maakt de auto erg veilig in het hedendaagse verkeer. Alle technische componenten zijn recent nagelopen en daar waar nodig onder handen genomen.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 264 GL bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.