Volvo 760GLE, 1990

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken: 
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
760GLE Executive
Op aanvraag

Nog in te voeren
Blauw metallic (kleur 79)
Leder, blauw
B28 V6, 2780cc
Injectie
Benzine
Automaat, 4 versnellingen
4

1990
126.813 km
APK in overleg

Verlengd, Bertone interieur, van een Belgische barones geweest.

Introductie

Dit betreft een verlengde Belgische Volvo 760 GLE Executive welke van een Belgische barones is geweest. De auto heeft een aantoonbare kilometerstand van ruim 125.000km. De auto is voorzien van een prachtige blauw lederen Bertone interieur. Het dak en de C-stijl van deze auto dienen opnieuw te worden gespoten.

Exterieur

Alle deuren en panelen sluiten netjes. Het dak en de C-stijl van de auto dienen opnieuw te worden gespoten. Hier heeft de lak losgelaten en dit dient hersteld te worden. Het chroomwerk van de auto is in zeer nette staat. De auto staat verder strak in de lak. De auto is voorzien van een prachtige set velgen en goede banden.

Interieur

Het interieur is volledig origineel en in uiterst goede staat. Zowel de deurpanelen als de hemel van de auto zijn in zeer goede staat. Het dashboard is vrij van scheuren, volledig werkend en in zeer nette staat. De auto is voorzien van een blauw lederen Bertone interieur.

Technisch

Bij de auto is de bekende B28 6 cilinder motor met injectie. De B28 is gekoppeld aan een viertraps automaat. De motor en versnellingsbak zijn in zeer goede staat. De motor levert goede compressie op alle cilinders en er kan comfortabel worden deelgenomen aan het hedendaagse verkeer met de krachtige 6 cilinder.

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo 760 GLE Executive bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.