Volvo Amazon 121, 1967

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken: 
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
Amazon 121
€ 12.500,-

AE-61-98
Blauw (kleur 96)
Half leder, rood
B18, 1780cc
Enkele Zenith
Benzine
Handmatig, 4 versnellingen
2

30-06-1967
00.000 km
APK plicht vervallen

Leuke instapper, chique kleurencombinatie, trekhaak

Introductie

Dit betreft een leuke instap Amazon welke in 1999 naar Nederland is geimporteerd. De auto is, toen hij in 1967 van de band is gerold, uitgevoerd in de stijlvolle en chique kleurencombinatie donkerblauw exterieur met rood interieur. De auto is voorzien van een trekhaak en uitermate geschikt als daily driver, vakantieauto of weekendcruiser. Deze auto biedt een goede basis voor verdere personalisatie/upgrades.

Exterieur

De aut is uitgevoerd in haar originele kleur donkerblauw (kleur 96). De lak is rondom in prima staat. Alle chroomdelen zoals de bumpers en sierstrips zijn aanwezig en in prima staat, alle rubbers zijn aanwezig en sluiten goed. De velgen zijn allen in nette staat en voorzien van een prima set banden. De auto is voorzien van een trekhaak.

Interieur

De auto is uitgevoerd met een net rood interieur. De deurpanelen en het hemeltje zijn in nette staat. Het dashboard is in nette staat en voorzien van een in-period type radio. Het dashboard dekje heeft geen grote beschadigingen. 

Technisch

De auto is uitgevoerd met de gekende B18 motor met enkele carburateur. De motor is in technisch prima staat en komt gekoppeld aan de standaard handgeschakelde M40 4-versnellingsbak prima mee in het dagelijkse verkeer. De ophanging en de remmerij zijn standaard maar in prima staat. 

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo Amazon 121 bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.