Volvo Amazon 131, 1969 + SMV Caravan

Specificatie:

Merk:
Type:
Prijs:

Kenteken:
Kleur exterieur:
Kleur interieur:
Motorisering:
Carburatie:
Brandstof:
Transmissie:
Aantal deuren:

Datum eerste toelating:
Afgelezen kilometerstand:
APK:

Unique selling point:
 

Contact: Bekijk collectie:

 

Volvo
Amazon + SMV caravan
€ 17.500,-

DL-62-14
Twotone rood/creme
Leder, beige
B18, 1.778cc
Enkele Stromberg
LPG
Handmatig, 4 versnellingen
2

30-06-1969
80.464 km
APK plicht vervallen

Laat model, technisch doorontwikkeld, leuke instapper.

Introductie

Deze leuke klassieke SMV caravan is niet alleen te koop in combinatie met deze prachtige twotone Volvo Amazon uit 1969 maar kan ook separaat verkocht worden of in combinatie met iedere andere klassieke Volvo uit onze collectie. Neem contact met ons op om de SMV caravan te bezichtigen of de mogelijkheden te bespreken.

Exterieur

 

Interieur

 

Technisch

 

Wij lopen alle auto’s na middels de Lotte Periodieke Keuringslijst (LPK). Op deze lijst staan ruim 50 technische punten waarop de auto wordt gecontroleerd en in kaart wordt gebracht. Middels deze lijst zijn wij in staat u een helder en transparant beeld bij deze auto te geven. De LPK-lijst is op aanvraag voor deze auto beschikbaar. 
 
Kom deze prachtige Volvo Amazon + SMV Caravan bekijken in onze showroom. Wij hebben altijd minstens 30 klassieke Volvo’s op voorraad.
 
Volvo Lotte is specialist in Onderhoud, APK, Restauratie en Verkoop van klassieke Volvo’s. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. In de avonduren en op zaterdag zijn wij enkel op afspraak geopend.
 
Volvo Lotte, voor liefhebbers, door liefhebbers.