Zomervakantie in Nederland…

Blijft u dit jaar ook in Nederland?

Onze klassieke Volvo’s zijn uitermate geschikt om de zomervakantie door te komen met een glimlach op uw gezicht.

Komt u dan eens bij onze amazons, katteruggen, 140/ 164s en P1800s snuffelen.

Vermijd snelwegen in google maps en u komt in Nederland op de prachtigste plekjes waarvan u niet wist dat we die in Nederland hebben. Zelfs naar schoonouders rijdt u met een grote glimlach op uw gezicht als u in een klassieke Volvo rijdt.

In een moderne auto rijdt u van A naar B, in een klassieke Volvo rijdt u over dijkjes, door dorpjes, door de bossen, met de pont.

En niet alleen u heeft een grote glimlach op uw gezicht, ook de mensen die u zien rijden worden vrolijk van het aangezicht van een voorbij rijdende klassieke Volvo. De kans is wel aanwezig dat u aangesproken wordt op de pont of bij het tankstation en dat u moet vertellen hoe oud de auto is…

Benieuwd hoe een dergelijke auto rijdt? Dan hebben we een proefexemplaar voor u staan en rijden we een rondje met u mee. We zitten in de Betuwe en dat rijdt met een klassieke Volvo uitermate fijn over de dijk.U krijgt zo een zeer geschikt beeld wat het is om een klassieke Volvo te bezitten.

Belt u voor een afspraak, we helpen u graag.

Team Volvo Lotte

Een reactie op “Zomervakantie in Nederland…

  1. Alfred zegt:

    Hele mooie groene Amazon van ’68 gekocht bij Lotte. Al veel leuke reacties gehad, vooral op de dag dat we hem hebben gebruikt als trouwauto. Helaas kan geen foto worden bijgevoegd anders begreep iedereen wel waarom….

Reacties zijn gesloten.